čtvrtek 17. září 2020

Důležité informace z třídní schůzky

 Pro zápis známek škola přešla na bakaláře, pro které všichni dostali přihlašovací hesla - pro rodiče a pro žáky. Prosím, nedávejte své přihlašovací údaje dětem. Nově přes bakaláře budete i děti omlouvat.   Webová stránka : liskovec.bakalari.cz    Je velmi výhodné si stáhnout aplikaci bakaláře do mobilu.

   Omluvenka - postup - po přihlášení na bakaláře - z levé nabídky -  komens (komunikační kanál) - poslat zprávu - typ - omluvení absence - už je nastaven třídní učitel

   Poznámky /pochvaly najdete - klasifikace - výchovná opatření 

Váha známek     100 %  - 4 (uvidíte po rozkliknutí známky)

                             50 % - 2       200 % - 8

Kroužky jsou na webu školy

Distanční výuka je tento školní rok pro všechny povinná!

 - pokud zůstaneme doma, budu opět používat třídní blog a nově classroom, kde se žáci už v hodině informatiky přihlásili do učeben Inf. Prosím o přihlášení i do mých učeben a to M, ČJ - odkazy jsem na blog už dala - žáci kliknou na odkaz - přihlásí se pod účtem jméno.příjmení@liskovec.cz .                           Po přihlášení se už vždy jednoduše dostanou do učeben postup -  žáci se přihlásí na stránky google.com pod emailem jméno.příjmení@liskovec.cz - vpravo nahoře si rozkliknou 9 teček a kliknou na ikonu učebna - rozbalí se mu učebny, do kterých už je přihlášen. 

Dále se platí členské příspěvky SRPŠ za každého žáka - pošlu lístečky 

Nezapomeňte přihlásit své děti do logické olympiády   !

Pro opakování : gramar.in matika.in


Žádné komentáře:

Okomentovat